C'est la vie

Förändringar

Efter flera veckor av skräpmat, godis, kakor och annat onyttigt så får det vara nog. Magen mår inte bra och jag är trött jämt och ständigt. Nu blir det riktig mat till middag och gröt till frukost. Eftersom jag dessutom är hemma igen till alla mina köksredskap så ska jag göra smoothies. Det är ju faktiskt riktigt gott. Och nyttigt.

Jag sov föresten riktigt dåligt, som väntat. Jag saknade C otroligt mycket igår kväll, men det är ju för att jag vet att vi ska vara ifrån varandra i en månad. Det blir nog bättre om några dagar. Sen blev jag väckt strax efter kl 7 av hantverkare som borrade. Jag läste att det inte är tillåtet innan kl 8. Någon som vet om det stämmer? Har verkligen lust att klaga! Det känns som att jag är den enda i det här huset som klagar högt på de värdelösa hantverkare som de anställt för att byta stammar och renovera badrummen. Fast å andra sidan är jag också den första som säger hej till grannarna. Aah, skönt att vara tillbaka i skygga Sverige.

Nu blir det skolan. Tjing!

0 kommentarer

 • Amanda

  Sånt är så jobbigt, tror inte det finns någon speciell regel, det beror nog lite på bostadsföreningen. Hoppas du får en fin dag iaf! =)

 • Maria

  Här hos mina föräldrar håller de också på att borra och föra oväsen. Förra veckan fick min mamma nog och ringde och klagade hos JM, då hade de börjat borra kl 8 på morgonen (innan de gick på semester började de 7). Sen dess har de faktiskt bättrat sig och börjat senare. Grejen är att de borrar max två gånger, 30 sekunder varje gång och sen inget mer på hela dagen. Precis så att alla i huset hinner vakna liksom, väldigt nödvändigt. Du kan ju alltid testa att ringa, säg att du har semester fortfarande och inte uppskattar att bli väckt så tidigt. Det är värt ett försök!

 • Christine

  Hej Christine! Känner att jag verkligen lyckades pricka in rätt inlägg här haha..

  De toute facon, en fråga om mat; Jag har tänkte på lite smått att du lyckas äta små godisar och bakelser ganska ofta (syftar på när du är i frankrike) och ändå har en sån fin figur, kan du äta "sån mat" i Sverige med? Eller har det att göra med hur man äter mat i frankrike?

  Anledningen till att jag frågar är att jag ska nämligen flytta till Lille om åtta dagar (!), men är så rädd för att gå upp i vikt pga alla onyttigheter som man så lätt får i sig där..

  Jättetacksam för svar! Massa kramar!

 • Christine

  Maria: Ja men precis, bara för att väcka huset! Idag började de dock senare. kanske hann någon annan än jag klaga innan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.