C'est la vie

I’m ready

Jag packade det mesta igår och blev förvånad över att min stora resväska ”bara” vägde 18 kilo. Sen insåg jag att jag fyllt tre kassar med saker jag ska lämna kvar hos C. Jahapp. Snopet. Fast då kan jag ju fylla den lite mer. Jag ska ju bara bära den 3 trappor upp till min lägenhet sen. Längtar. Jag är inte ironisk. Eller ja, själva bärandet längtar jag ju inte efter, men nu börjar jag seriöst räkna ner timmarna till avgång. Jag känner verkligen att det är dags att lämna Paris nu. Innan hatkärleken går över till endast hat. Så att vår kärlekshistoria kan fortsätta sen igen. Oskadad.

Föresten, tack för alla tips om Stockholm! Ps, var går man och dricker drinkar och gott vin, utan att betala 150 respektive 90 kronor? Finns Happy Hour i Stockholm?

0 kommentarer

  • Robin

    Kan ärligt talat inte komma på något ställe som är trevligt och där man dricker billigare än så 😟 Kanske någon restaurang? Annars, om det är bra väder, tycker jag att picnic i Humlegården är ett bra ess i rockärmen. Vin plockar ni upp på Systembolaget (ja, precis) i NK-gallerian, och ost och godheter hittar ni i matbutiken i samma hus (inte så mycket dyrare än vilken matbutik som helst men bra urval) 😊 Obs, glöm ej något att sitta på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.