C'est la vie

I’ll just eat a geléhallon instead

 

 

Det var underbart att gå runt bland KIVIK, HEMLIG, BERSÅ och BILLY idag. Som utlandssvensk blir det nästan som en lyxig och spännande utflykt att åka till IKEA. Dessutom är det alltid lika roligt att åka dit med folk som inte är svenskar. Idag åkte jag med min kollega Solveig, vilket gjorde resan ännu trevligare.

 

Jag kom hem för någon timme sedan och blev genast påmind om allting jag måste göra. Det ligger tvätt över hela golvet som kommer ta upp minst två maskiner, städning, garderobsrensning, handla mat, träna (detta vill helst, men hur ska jag hinna?), handdukar som ska torktumlas på la laverie och så ska lakanen bytas (får nog bli i morgon…). Pojkvännen är såklart borta hela eftermiddagen och tänkte inte ett dugg på den där tvätthögen. Nänä. 

 

Jag orkar inte ta tag i någonting av det just nu. I stället tänker jag vila en timme. Titta på Svenska Hollywoodfruar och äta geléhallon.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.