C'est la vie

I know you love it

 

 

Jag vet att ni älskar när jag visar bilder på Paris så här får ni tre stycken som jag tog igår på vägen till en afterwork på Cercle Suédois. Roligt nog var även en av mina läsare där. Jag blir lite paff när jag stöter på folk (nu låter det som att det händer ofta, vilket det inte gör) som läser min blogg. Jag vet ju att chansen finns där men ändå blir jag lite generad och vet inte riktigt vad jag ska säga, haha. Det var kul att stöta på dig Alexandra! Synd vi inte fick chans att prata, men det kommer nog fler gånger 🙂

 

Vet ni, jag gjorde en riktigt god middag ikväll. För en gångs skull testade jag någonting nytt och det blev riktigt bra. Jag snodde receptet från en annan blogg, men ni ska få ta del av mina exklusiva matbilder. Bara för att jag tycker om er så mycket. 

 

Nu blir det film i soffan. Jag ska för en gångs skull få välja film. När han får välja blir det alltid filmer som typ Battleship eller någon jobbig komedi med världens mest jobbiga skådespelare, Ben Stiller. But not this time!

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.