Fun stuff

Igår kväll


Janis och jag.


En Gin Fizz och en Pina Colada… Gott!

Igår var vi ute jag och Janis. Föst gick vi till en happy hour bar nära Grands Boulevards för billiga drinkar(5 euro för en drink är helt klart överkomligt) och när vi fick våra coctails så var det typ bara juice och läsk i dem. Ingen alkohol. Tur att Janis är precis som jag… det vill säga: Är man inte nöjd så säger man till. 😛
Slutade med att managern kom ut och sa att det visst var alkohol i dem(vad vet hon som inte ens står i baren?), och till slut kom en man ut med en gin-flaska och en vodka-flaska och hällde i våra glas. Haha! Det lönar sig att säga till.

Paret brevid oss berättade då att de brukar komma dit ofta och att de alltid har problem med att de inte får vad de ber om och betalar för. Så började vi prata med dem om allt möjligt och satt där och hade jättetrevligt ihop. Slutade med att vi bytte nummer och har bestämt att vi nästa helg ska ut på en club ihop. 🙂

Efter restaurangen gick vi och mötte upp med Emilie och hennes kompis Renata och gick vidare till Buddha Bar. Men där var ganska tråkigt och jag var trött, så vi drog hem redan innan ett och gjorde cheesequesadillas som midnightsnack. Janis hade glömt den ena nyckeln så vi sov skavfötters hos mig.
Det var en trevlig kväll men det kändes lagom med tidig hemgång och jag drack bara en drink så idag mår jag prima. Blir troligtvis party ikväll med ett helt gäng människor så kändes bättre att spara krafterna till ikväll. Hähä.

Nu sitter jag på McDonald’s igen på Av de Wagram och tänkte åka hem och äta lite lunch. Mitt batteri på datorn dör ändå snart. I eftermiddag ska jag vila, lämna tillbaka en klänning jag köpte häromdagen(onödigt impulsköp) och kanske sätta mig i solen någonstans och hoppas på lite solkyssta kinder till ikväll. 😉

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.