Tankar & Funderingar

If only


Tänk om man kunde sätta sig på ett flyg till Grekland och värme?

Starten på denna måndag har verkligen gått i lugnets tecken. Himlen är grå och jag var så trött när klockan ringde i morse så jag bara stängde av den och somnade vidare. Vet inte om det är januari-deppet men jag känner mig så omotiverad och trött just nu. Trött på kylan. Trött på att det bara är grått och trist. Helst av allt vill jag bara sova mig genom veckan. Det är bara på helgen som jag känner mig peppad, pigg och riktigt glad. Skulle bara vilja köpa först bästa biljett till värmen. Men jag ska åka till Stockholm om drygt en månad. Det är ju någonting att se fram emot. 🙂

Sov till förmiddagen och har läst lite bloggar och kollat mailen. Jag sitter nu och tittar på Vänner. De visar 3-4 avsnitt på raken… och det bästa är att man kan ändra till orginalspråk! Ska ta mig en dusch och göra mig ordning. Inte så långt tills jag ska iväg till jobbet. Jisses hur snabbt gick denna dagen? Haha!

This january darkness is getting boring. It’s cold and you really feel how the mood changes when it’s not sunny.
I feel really unmotivated and would love to get a ticket to a warmer climate. But I can’t afford that.
But I am going on vacation soon. Right now I can’t wait for my trip to Stockholm. It’s now a little bit more than 4 weeks until I’m sitting on a plane towards this lovely city! Atleast something to look forward to.

I sleapt in today and is watching Friends. But now I have to take a shower and get my self ready for work.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.