Things I like

Grey nailpolish


Nailpolish from Mavala. The colour New York.

Köpte grått nagelack från Mavala. Tycker det är riktigt snyggt och hade det på mig igår kväll. Efter en natt ute så har det skavts av lite, men sitter ändå ganska okej. Känns som en färg jag kommer använda ganska ofta. Funkar ju ganska bra eftersom att jag har mycket grå kläder… matchar bra. Haha! 😉

Jag är duktigt trött efter igår. Hade verkligen en riktigt rolig kväll. Vi var först hemma hos Thaisa, gissar att vi var ca 10-12 stycken. Sen bestämdes det för en club vid Grands Boulevards som Katie kände till. Jag var onykter och följde liksom bara med de andra utan någon koll på var vi skulle, haha!
Musiken sög och det var dyrt som fan, dessutom fick jag betala 2 euro extra för min kofta. Que? Så 13 euro i inträde, sen 4 euro för garderob. Alltså ca 190 SEK för en kväll på en klubb som sög nappflaska. Not worth it. Men tack vare sällskapet hade jag ändå ganska roligt. 🙂 Dock går jag gärna inte dit igen… Som tur var hittade jag nattbussar iafl till Etoile, så jag sparade lite taxipengar. Kom hem kvart över fem… så ni kan ju gissa hur pigg jag är nu? Tog ganska mycket bilder, ska visa allt i morgon!

Men nu blir det lite serier med te och kardemummaskorpor med aprikosmarmelad. Iryna åt upp mitt lager i fredags så det var ju bra att jag kunde köpa nya idag på Ikea, hehe. 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.