C'est la vie

I see dead people

Helgen kom och gick, och så även solen. I morse när jag cyklade till skolan började det ramla ner små snöflingor och nu är himlen tråkig och grå. Som tur är så åker jag ner mot varmare breddgrader om lite mer än en vecka. Eller ja, lite varmare i alla fall. 10 grader är ju bättre än -5!

Det blev ingen film igår kväll. I stället fastnade jag framför serien The Walking Dead. När man heter Christine ******* och är mörkrädd och feg så bör man inte spendera en ensam kväll med att titta på en zombie-serie. Den var så spännande och bra att jag inte kunde låta bli att titta. Men gud så äcklig och läskig! Jag låg sen i mörkret och inbillade mig att det låg en halvdöd människa under sängen…

Vi har suttit i skolan hela förmiddagen och börjat på vårt arbete i B2B men nu har de andra i gruppen gått hem. Jag ska sitta kvar ett tag och få lite annat gjort. Det är nog lika bra för åker jag hem så vet jag att jag bara kommer sluta med fötterna på soffbordet och fingrarna i skålen med Gott & Blandat…

0 kommentarer

  • Madeleine

    Det stavas självdiciplin och det är något jag saknar. Har dock skrivit inköpslista inför handlingen på maxi senare. Yippie!! Bläddrade genom buffé. Bara skit! Var mycket bättre förr! Fick ingen inspiration alls…
    Kul det med Lia-platsen! Grattis!!:)

  • Jennifer

    Kollade också på The Walking dead och var livrädd emellanåt men kunde inte heller sluta kolla. Får stålsätta mig inför nästa söndag för jag tänker ge det en chans till innan jag bestämmer mig om det är bra eller ej! 😊 Vad tyckte du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.