C'est la vie

I need my space

Jag sov inte bra alls inatt. Min kille blir helkonstig när han sover. Pratar i sömnen med en otrevlig ton och sen kommer han inte ihåg något på morgonen, haha. Sen ibland lägger han sig typ på mig, eller med benen över mina höfter på ett konstigt sätt. Och en det är ju inte så lätt att putta bort en djupt sovande 80 kilos lång fransman(att han är fransk har stor betydelse med, svårigheter med kommunikationen). Jag antar att han utan att vara medveten om det vill ligga nära men när man hela tiden sover ytligt så vill man inget hellre än att ha massa plats och bli ostörd. Han fick dåligt samvete i morse så ikväll får han faktiskt gottgöra mig med massage!
Jag börjar längta efter att bo själv. Jag har aldrig förstått mig på folk som i vuxen ålder bor i kollektiv! Kanske kan jag inte ens vara sambo? Haha!

Dessutom har jag helvetisk mensvärk. Måste. Ha. Alvedon. Nu.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det är ingen dum idé det där med särbos. Tror vi alla (i alla fall många av oss) är i behov av lite private space emellanåt. Hoppas att du snart hittar ett passande rum!
    Kram

  • Hanna

    Känner igen det där sömnproblemet! Jag är också sån att jag behöver lite space, och gärna tyst och mörkt runt omkring mig. Särskilt eftersom det tar ganska lång tid innan sömnen väl tar en. Men man får väl skapa sina egna regler, jag brukar tänka att huvudsaken är väl att man träffas när man är vaken, jag har inte riktigt förstått det där med att det ska vara så viktigt att sova bredvid varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.