C'est la vie

I feel so special


Jag fick byta café för att internet inte funkade. Tack för de förlorade 45 minuterna liksom…

Jag har bänkat mig på Starbucks vid St Augustin för att skriva på mitt examensarbete. Som ni ser har jag kommit riktigt långt redan. För övrigt är jag såklart vip-kund här. Ni ser ju själva att jag har min egna personliga ”Christine-mugg”. Ja, jag är ju lite av en kändis här förstår ni. ALLA vet vem jag är. Eller inte. Men det var ganska trevligt att tjejen i kassan sa ”bonne journée Christine” när hon skrivit mitt namn på muggen och gav mig min växel. Då känner man sig lite speciell. Som att de verkligen SER en. Ni vet.

Nej, nu ska jag skriva så fingrarna blöder ett tag, sen hem för lunch. Förhoppningsvis kommer jag hem till ett nystädat hem. Eftersom jag slavade förra helgen var det nu Christophes tur.

Ps, roligt med era frågor. Jag ska kolla vidare på dem senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.