Vardagslyx

LUCKY

Long time no see.. Hoppas ni mår bra. Jag mår fint ska ni veta. Det är ju fredag! Bästa dagen på veckan, näst efter lördag. Såhär såg det ut i morse när jag var på väg till jobbet. Jag brukar ta bussen, som stannar vid Triumfbågen, sen går jag ner för Champs Elysées och svänger av på avenue George V för att komma till kontoret som ligger mellan C-E och Seine (kanalen). Som ni ser sken solen i morse. Då var det kallt men när jag slutade jobbet var det verkligen vår i luften. Dessutom slutade jag 1,5 timme tidigare än normalt eftersom jag jobbat löver tidigare i veckan. Underbart!

Vet ni vad jag gjorde igår kväll då? Jo jag hittade 20 euro på gatan. Bara sådär! Karma, ni vet. I’ve been a good girl. Vad jag köpte för de 20 eurona ska jag visa er inom en snar framtid.

Nu ska jag snart iväg och möta upp Christophe. Vi ska på parmiddag med Olivia och Charles hos två vänner som bor i Levallois (närförort i nordvästra Paris). Mannen i hushållet lagar dessutom HIMMELSKT god mat. Gud så gott (och trevligt) det ska bli.

Bonne soirée!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.