Stockholm

Hufvudstaden

 

 

Jag tog inte så många bilder under mina dagar i Stockholm. Två av fyra dagar var det regnigt och kallt, plus att jag hellre ville uppleva det på riktigt i stället för genom kameralinsen. Några bilder blev det i alla fall när jag var på promenad under lördagen då jag var på väg att möta Linda och Frida i Kungsträdgården. Jag kom på mig själv att nästan hänföras (kan man säga så utan att tas för en dam på 80+?) av den vackra miljön. Alla gränder, fina husfasader, utsikter och grönområden. Alltså, Stockholm är bra fantastiskt måste jag säga.

 

Så fantastiskt så att jag var tvungen att dra nytta av Norwegians flygrea och köpa en ny resa i augusti. Det kostade mig nästan ingenting. Jag älskar att köpa resor. Tack till mig själv för att jag varit duktig och fyllt sparkontot till just sådana här tillfällen. 

 

Vad roligt förresten att ni verkade uppskatta det förra inlägget om fransmännen. Tack till er som delat med er av era erfarenheter! Så himla kul att läsa, ni anar inte som era kommentarer och historier fått mig att skratta. Jag älskar det, haha.

 

 

0 kommentarer

 • Christine&OtherSweetStories

  Haha! Ja men alltså vet du att ju äldre man blir desto högre blir "äldre dam"-sträcket. Både min famor och min mormor gick bort när de var 68 år så jag har alltid tänkt att efter 65 är man "gammal". Ibland tänker jag fortfarande att när man är 70 är man tant och gubbe. Knäppt det där egentligen väl? Min mamma är 67 år nu och jag ser henne inte alls som tant. Ändå är det svårt att bara tänka om. Nu lever vi ju så mycket längre och egentligen är man väl aldrig riktigt gammal förrän man själv tycker det? Ålder är bara en siffra. Oj vad jag svamlar! Hur som helst så är 60+ nog den bästa åldern! Att vara pensionär men ändå pigg och med hälsan i behåll måste ju vara helt kanon! 😉 Och tack så mycket! Kram på dig

 • teruko

  Tack för dina tankar! Håller med men måste tillägga att det knäppaste av allt är att när jag hör siffran 67 (som i mitt fall) tänker jag "gammal" och när jag sedan kommer på att jag själv är 67 blir det totalkollision! Ens psykiska person hänger inte med på livsresan, den fysiska däremot… Man ser inte direkt ut som 30 – och det är ju inte heller målet – och kroppen bär sina spår av alla år. Men, som du skriver, så länge man är frisk och aktiv är allt jättebra. Det negativa är väl att medvetenheten om livets ändlighet av naturliga skäl ökar. Så, det gäller att åka till Paris mm! 😉

 • Christine&OtherSweetStories

  Ja det vill jag gärna! jag har en vän som ska flytta dit snart dessutom så då kan jag hälsa på er båda 😊 Liseberg ju!!

 • Christine&OtherSweetStories

  Ja, man får verkligen passa på. Mina farföräldrar reste också väldigt mycket när de hade blivit pensionärer 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.