Beauty

LEVRES ROUGES

 

Jag köpte ett nytt läppstift på väg till Stockholm. Ni minns kanske att jag köpte ett rött läppstift från Chanel för inte så länge sedan? Det visade sig vara lite för glansigt för att verkligen sitta en hel dag. Jag ville ha ett som var mer matt och lite varmare i tonen. Efter att ha provat tre olika på taxfreen så kom jag överens med mig själv att detta passade mig bäst. Det sitter riktigt bra i flera timmar, även när man äter och dricker. Det enda negativa är egentligen doften eftersom Diors läppstift ofta har den där ”tant-doften” (ja där kom det där med tant igen, så apologies till läsarna av den ”äldre generationen” – tantdoft är det jag sa om mammas parfymer och starkt doftande läppstift från Dior när jag var yngre), men det vänjer man sig vid rätt snabbt. Dessutom är hylsan ju så himla fin och lyxig. 

 

Nu sitter min pappa där och suckar uppgivet när han läser detta, ”har jag inte lärt jäntan någonting?”. Men pappa, man kan aldrig få för många läppstift. Eller var det väskor? Skor kanske det var… Anyway. 

 

Rouge Dior, från Christian Dior i färgen 999.

 

0

0 kommentarer

  • Christine&OtherSweetStories

    På Åhléns kostar de nog en del, men jag köpte båda på taxfree så det blev ju billigare 😉 Det från Chanel köpte jag dessutom via mitt jobb så fick nästan 70% rabatt, hehe. Lär ha kostat mig ungefär 120 DKK. Dior betalade jag 235 DKK för på Köpenhamns flygplats. Tror det kostar ungefär 370 kr i Sverige.

  • Bella

    Fiiint! Och värt det! Speciellt när det är mörkare läppstift, då vill man ha något som sitter snyggt och "slits" snyggt under dagen med. 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.