C'est la vie

Hoppet är tillbaka


Efter jag varit på agenturen, så hade jag en timme innan pappan skulle komma dit, så jag åkte till La Motte Piquet och satte mig på ett café och åt lunch. Trots allt så satt jag där och kände mig ganska glad ändå. Hoppet har åter kommit tillbaka. 🙂

Jag åkte iväg till den där agenturen. Och tur var väl det för nu verkar allt ha ordnat sig! De hade redan hittat två familjer till mig. Den ena ska jag bara bo hos i en månad från och med slutet av maj, och den andra från och med juli. Det var den bästa lösningen eftersom den första ska på semester sen och den andra inte behöver en au pair förrän juli.
Pappan i den första familjen kom dit på eftermiddagen så jag träffade honom. Han verkar riktigt trevlig och sympatisk. Och nu har jag verkligen alla intuitioner att detta blir bra. Innan var jag skeptisk, men sköt ifrån mig de tankarna. För att jag bara ville till Paris så fort som möjligt. Och hur bra blev det? Nej man ska nog lyssna mer på sin magkänsla! 🙂

Anyway, vi pratade lite och han berättade vad det innebar. Sen frågade han om jag ville åka med till deras hus och titta och träffa deras nuvarande au pair. Det ligger en bit utanför, men stationen låg jättenära huset och han sa att han kunde ge mig en biljett hem. Så jag tänkte why not.
Det var ett riktigt trevligt område, och huset är superfint! I really liked it. Stort och smakfullt inrett. Han var väldigt avslappnad och lite skämtsam, men ändå en respektingivande person. Han hade ett fast handslag och det var ett bra första intryck. Eller vad säger du Sophia? 😉 Jag gillade verkligen hans personlighet.

Har inte träffat övriga familjen, men jag såg foton på dem och det verkar vara en varm och fin familj.
Nu blir ju bara problemet vad jag ska göra till dess… Det är ju en månad till jag ska dit isfl och antingen får jag bo här(vilket jag kan tänka mig en vecka till, men inte mer eftersom jag dels inte har råd med metrobiljetter fram och tillbaka i en månad och dels att det känns lite "obekvämt" att bo här så länge till), åka hem till Sverige eller bo hos Elisabeth. Men det är ju inte alls säkert att jag kan.

Jag iafl prata med Helene och Olivier ikväll, så får vi se hur det utvecklar sig. Har lite ont i magen och är orolig för det, men det löser väl sig.
Är iafl glad att det går åt rätt håll!

Ska berätta mer sen om den andra familjen och vad jag ska göra hos denna familjen och så. Men nu ska jag gå och hjälpa till att duka och så.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.