Okategoriserade

Something’s missing

Usch jag är trött nu. Hela den här grejen känns bara jobbig. Jag känner mig ensam och hjälplös och just nu saknar jag min familj och mina vänner jättemycket. Men mamma är verkligen helt underbar, hon ringde någon fransk agency idag så jag ska åka dit i morgon och prata med dem. De skulle försöka hitta en familj åt mig asap. Hoppas att det går någorlunda snabbt!


Jag och Ellinor sommaren 2006. One of the bestest friends you can have. 🙂

Jag har iafl precis pratat på skype med Ellinor i nästan en timme. Det piggade upp lite och nu blev jag sugen på att planera om min resa hem till slutet av juli och hänga med henne till Gotland. Jag måste ändå åka hem och hämta hit vinterkläder och så, och det kanske är bättre att åka då. Så får vi umgås också.
Hon är en av mina finaste och äldsta vänner. Saknar henne sjukt mycket! Vi har liksom snart inte träffats på två år. TVÅ ÅR. Fan vad snabbt tiden går!

Skulle prata med Stina på skype också men hon hann logga ut innan jag pratat klart med Ellinor. Så nu ska jag snart sova istället. Men först ska jag titta på ett The City-avsnitt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.