C'est la vie

Homemade x2

 

Live från tåget. Eller ok inte riktigt live. Bilden tog jag i morse faktiskt. Jag försökte diskret fota min nya sjal, men som ni ser så lyckades jag inte så bra. Jag tog det smarta beslutet idag att ta på mig högklackat. Detta kändes mindre genomtänkt ju längre in på eftermiddagen jag kom och ju mer regnet öste ner. Som tur var fick jag skjuts till tåget av en snäll kollega och på vägen över bron kom solen fram.

 

Min vecka började förresten på ett himla trevligt vis. Efter en seg måndag så blev jag dels bjuden på hemlagat och dels reda på typ sommarens bästa nyhet. Alltså, jag blev så himla glad. Dels för personen det handlar om men också för att det bevisar att det alltid finns någonting som kan lysa upp tillvaron. Även om det gäller någon annan än du själv. 

 

Jag verkar dessutom vara lyckligt lottad vad gäller just att bli bjuden på hemlagad mat denna veckan. Nu ska jag promenera bort till en kompis och käka middag.

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.