C'est la vie

Holidays are coming

 

 

Bilden ovan har faktiskt inte jag tagit, för en gångs skull. Det är min kompis som tagit den och jag tycker den är fin så jag snor den till bloggen. I och för sig var det med min kamera så jag antar att den på sätt och vis är min egendom.

 

Min torsdag var inte speciellt rolig men blev desto bättre på eftermiddagen och kvällen. Jag träffade Anaïs för en kaffe och kaka vilket var väldans trevligt. Vi tittade även lite på julklappar till våra pojkvänner. Har ni några tips på vad mna kan köpa kanske? Sedan var det jul-mingel på Svenska Institutet med lussebullar och glögg. Jag börjar äntligen komma i julstämning nu. Pratade och skrattade med vänner och glömde bort att jag haft en dålig dag.

 

Idag är det fredag och som vanligt har jag roliga saker planerade i helgen. Jag ska börja med att tända lite ljus för att värma upp lägenheten för det är iskallt här inne!

 

 

 

0 kommentarer

  • Robin

    Åååh, jag har också sån julklappsångest för Anders. Alla andra är klara, men han är helt klart svårast. Vad gillar män runt 30? Som de inte redan köpt själva menar jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.