Tankar & Funderingar

Hey, who are you guys?

Jag har en utmaning till mina anonyma läsare. Ni som aldrig gör er röst hörd på kommentarssidan. Ibland sitter jag och funderar på vilka alla ni är som läser. Ja alltså ni som inte kommenterar inläggen eller mailar till mig. Ni vet så mycket om mig, och jag vet ingenting om er. Ja, ni vet vilka ni är.

Så berätta någonting om er vet ja! Ni får vara anonyma om ni vill det, men det vore roligt att veta varifrån ni läser, hur gamla ni är, vad ni gör, ert namn etc. Ordet är fritt och ni får berätta så lite eller så mycket ni vill om er själva! Ni som jag redan känner lite får såklart skriva någonting ni med. Kanske någonting jag inte vet om er?

Så kom igen, var nu inte så blyga!

0 kommentarer

 • christin

  Hello! Från Sthlm och älskar att blogga och har din blogg på mina favoriter! Stort fritidsinresse: att baka 😊 Leila är favoriten.

 • Elaine

  Jag har kommenterat några gånger så du vet att jag tycker att din blogg är riktigt bra. Kollar den varenda dag. Jag är ju då ganska galen i Paris och frankrike. Det finns en känsla med Paris som jag inte kan förklara… den är magisk! Jag är från Uppsala-området, så mellersta Sverige 😊

 • Anna . P

  Anna här, bosatt i Stockholm. Kollar din blogg så gott som dagligen, men lämnar ytterst sällan något spår efter mig… Hittade till din blogg via nån länk, fastnade eftersom det va så mkt Paris i den! Älskar Paris, kommer alltid att göra! Bodde där som barn & har efter det fått en speciell relation till staden… Bodde faktiskt i 17e 😊

  Nu e jag 28, arbetar med gymnasieungdomar, drömmer dagligen om en eller flera resor…

  Får väl se om jag kan bättre mig på att lämna spår nu då 😉

  Ha det gott!

  //A

 • Anna-Sarah

  Hej,

  Mitt namn är Anna-Sarah, jag har börjat titta in lite då och då. Kom in hit från Theswedishgirl.blogspot, efter att ha hittat hennes blogg när ja sökte på "Paris". Jag är 26 år, och precis som du ngn form av kärlek till paris. Jag är halvfransk och det faller sig väl naturligt då kanske. 😊Min tanke är att jag ska flytta tillbaka dit i vår. Jag känner igen mig i massor om det du skriver, bla frankrike och hur det är att klara sig ensam i ett annat land. Jag studerar just nu Journalistik i Sthlm och hoppas bli klar i januari.

  Allt gott! 😊

 • Malin

  oo nu tog jag vid mig… hmm ja Malin heter jag, läser blogg o teknik i Helsingfors. Men nog har jag väl kommenterat ngt ibland-kanske? men jag vet jag e dåligt på det…
  25 år och gillar din blogg för att den får mig att drömma mig bort… till Paris, ex.;)

 • Cat

  Jag är 27 år och bor i Norrköping. Jag har kommenterat några gånger, men är rätt dåligt på sånt överlag. Tänkte att mitt nyårslöfte ska bli att kommentera bloggar mer, inte tänka att det som skriver ändå inte bryr sig. För det gör de ju visst. Jag tror att jag hittade hit någon gång i somras när jag och min sambo skulle till Paris och jag behövde lite Paris-tips. Sen blev jag kvar. I din blogg alltså, inte Paris 😊

 • Christine Svarar

  christin: Ja men du kanske kan baka åt mig med? Jag är nämligen värdelös på det!

  Elaine: Du är inte ensam om att tycka om Paris och Frankrike 😊

  Anna P: Jaså där ser man! Det är ju mina "hoods" om man säger så. Roligt att du uppskattar bloggen och tack för din kommentar!

  Anna-Sara: Kul att du fortsatt läsa! Journalistik har varit en hemlig dröm, men jag lever ut de den drömmen genom bloggen i stället 😉
  Hoppas studierna går bra så du kommer till Paris i vår!
  God jul!

  Malin: Hehe, ja jag tänkte att ni nog var några som skulle ta åt er. Oj, läser du en blogg-utbildning? Låter spännande. Visste inte ens att det fanns sådana?
  Då får du drömma bort dig ännu mer från och med januari för då blir det mycket Paris i bloggen. Och ja, skräpning med kommentarerna nu 😉

  Cat: Du ska veta att jag blir skitglad för allting ni skriver till mig. Det är så mycket roligare att blogga när man får höra synpunkter eller tankar från de som läser 😊
  Tack för din kommentar. God jul!

 • Klara

  Jag är 25 år och studerar fast jag inte ännu vet vad jag vill jobba med i framtiden. Men det löser sig 😊 Kom in på din blogg för flera år sedan då jag tycker mycket om Paris. Läser ofta men har aldrig kommenterat. Det är roligt att läsa om din vardag, skolan och alla upplevelser i Frankrike.

 • Anna

  Hej, en till Anna här, fast Anna på italienska. Sambo med en svensk som jag träffade på KTH. Civilingenjör. 29. Älskar Frankrike och Paris och att läsa om folk som kommer till nya länder precis som jag har gjort…mer än en gång. Har jobbat ett år i Sophia Antipolis. Minns inte om jag har kommenterat tidigare, kanske något om att jag fryser i min lägenhet i Stockholm. Älskar att du har så många fina bilder.

 • JOHANNA

  jag är 24 år och bor i Kalmar. Halkade in på din blogg via en kommentar du lämnat på en annan blogg jag alltid läser, minns nu inte vilken. Jag var i Paris i våras ett par veckor och älskar staden! Följer din blogg för den anknyter mycket till Paris och för att den är trevlig 😊 Själv pluggar jag Detaljhandel och Service management och jobbar extra i den Stadiumbutik jag är tjänstledig från.

 • Laila

  Hej! Läser ofta din blogg, men kommenterar väldigt sällan (tyvärr). Men jag hittade hit då jag letade info om Paris för snart ett år sedan, en stad jag älskar och hittills besökt 3 gånger. Nu tycker jag det är kul även när du skriver om vardagen i Sverige, men framför allt gillar jag dina tips om Paris, för dit kommer jag att åka många gånger ännu!! Bott i Malmö. Lite äldre än övriga verkar vara… God Jul! MVH Laila

 • Birgitta

  Hej!
  Jag älskar Paris, bodde där 1 år när jag var ung 😊
  Letade efter bloggar som handlar om Paris, och så hittade jag din 😊Planerar att åka till Paris med min dotter igen och bara strosa omkring. Fin blogg och lycka till med allt! 😊

 • Christine Svarar

  Vad roligt att läsa lite om er! Det verkar vara en blandad kompott av läsare men med ungefär samma intresse, Paris. Tack för era kommentarer, jag blir jätteglad för dem!

  God jul från Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.