Vardagslyx

Good Old Friends

Pannacotta som blev gårdagens efterrätt. Jag bjöd Emma på middag och vi hade så trevligt så tiden bara flög iväg. Vi har alltid lika trevligt oavsett hur lång tid det gått sedan sist, vi bara plockar upp där vi avslutade sist. Förutom att vi hade så mycket att prata om. Det blev en del skrattavfall igår kväll också.

Jag sa till mig själv att jag INTE skulle fastna vid datorn idag. Vilket jag till slut gjorde. Jag fastnade framför en julfilm på TV också. Men jag har fått lite vettigt gjort också. Nu ska jag snabbt till ÖB och se om de har en grej jag behöver till en present till en väldigt speciell person. Det vore skönt att slippa cykla in till stan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.