C'est la vie

4 days to go


Syrran för några jular sedan som försöker få rätt på ljusen.

Nu är det inte långt kvar. Det är bara några dagar kvar till jul. Jag ska ut på stan nu och kika på några sista julklappar med en vän jag inte träffat på evigheter. Det ska bli mysigt. För övrigt så är det lite stressigt denna veckan så bloggen och svar på kommentarer kommer i skymundan. Vi tar igen det snart, jag lovar.

Ps 1, om ni inte sett det innan så har jag några auktioner uppe på Tradera. Hjälp mina impulsköpta kläder få ett nytt hem där de blir uppskattade. De behöver dig!

Ps 2, tack för era kommentarer på detta inlägget. Det är jättekul att läsa om er och vad ni gör! Ni som inte skrivit någonting, lämna gärna ett litet avtryck ni med 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.