Health & Fitness

Helt ärligt nu

Tror ni mig om jag säger att jag var ute och sprang i Parc Monceau i eftermiddags? Troligtvis inte. Men det är sant, faktiskt. DESSUTOM sâ gjorde jag en massa(det där âr dock relativt) situps och knäböj. Jag har pâ känn att jag kommer ha ont i muskler jag inte visste att jag hade i morgon. 
Pga att jag var röd som en tomat(utan överdrivelse, ytliga blodkärl) i sâdar en halvtimme efter att jag kommit hem, sâ fâr ni bara en bild pâ min överkropp. Jag vill ju bara visa hur mina muskler redan börjat synas. Not. Vad jag ocksâ ville visa var mina nya sporttopp, den blâ. Köpte den pâ H&M, 3 euro pâ rea. Bra va?

Fast nu kan jag inte sitta här mer utan det ska bli middag. Pasta med norsk lax. Ja det stâr det. Superpoppis här. Särskilt laxwraps med pain suedois, svensk bröd aka polarbröd.
Nej nu babblar jag. The housewife is going to the stove!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.