Vardagslyx

It’s such, it’s such a perfect day


Det är skönt när det inte är för varmt sâ att man kan ha fönstret öppet utan att rummet förvandlas till en bastu!


Mina absoluta favoritpyamasshorts. Jag tippar pâ att de är ca 6-7 âr gamla. SÂ sköna, kan inte göra mig av med dem 😉

Hej ljuva torsdagsförmiddag! Solen skiner och det är sköna 25 grader ute idag. Härligt med lite normal värme! Jag lâg och drog mig ett tag efter att C gâtt till jobbet och nu sitter jag här och äter en sen frukost. Jag ska träffa Maria idag men det är inte förrän kl 14 sâ jag har lite tid att maila och fixa med grejer.

Snart är det ju helg dessutom. Dâ blir det bl a bio och födelsedagsfest. Det ska bli kul! Förutom det, sovmorgon med min älsklings armar om mig och troligtvis solande och parkhäng. Det är roligare när man inte planerar för mycket, utan tar det som det kommer. Eller vad säger ni?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.