Fun stuff

Happy Birthday from the top

 

Igår fyllde som sagt min vän Stina år, och då ville jag göra något speciellt för henne. Hon kämpar på med studier och jobb så hon behövde en skön paus från det. Ballongen var mitt hemliga uppdrag igår. Hon blev lite generad när jag kom och överraskade henne med den, men skulle såklart direkt ”snappa”, haha. Dessutom gav jag henne boken I ♥ NY – En annorlunda guide, eftersom att hon och hennes sambo ska dit om en vecka. Jag köpte den på Designtorget, men nu såg jag ju att den finns på nätet också. 

 

Vi gick först till skybaren för att ta en drink. Jag vet att hon gillar det stället väldigt mycket så det var ju ganska givet, hehe. Där var först massor med folk, och alla var typ affärsfolk 40+. Förutom vi då. Och så Stina där med sin ballong. Det måste ha sett ganska roligt ut. Hon var i alla fall nöjd över att ha tagit på sig sin Lexington-skjorta för det fick henne att smälta in lite. Efter en dryg halvtimme blev det lite glesare bland borden så vi fick verkligen bästa platsen i loungedelen. Ni som följer mig på Instagram har säkert sett bilden jag la upp igår? Jag tog en del bilder med kameran så lovar att lägga upp dem i morgon eller senare i veckan. Efter det gick vi och åt varsin hamburgare innan vi åkte tillbaka till vårt gemensamma kvarter och kramades hejdå.

 

Hon var så glad och nöjd, och den bästa känslan som finns är att göra någon annan glad. Mår mina vänner bra så mår jag bra. Plus att det var ett riktigt bra avslut på min dag också. En god drink i en fantastisk miljö tillsammans med en bästa vän är den perfekta kombinationen enligt min mening. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.