My Sweden

Goodbye Sweden!

Nu lämnar jag Sverige för denna gång och åker hem. Det har varit jättebra och mysigt men när jag varit här känner jag att Malmö inte riktigt är mitt hem längre. Fast jag har väl i och för sig aldrig riktigt känt mig helt hemma i den här stan. Vackert är det i alla fall, särskilt nu på våren. Tänk att man måste flytta utomlands för att uppskatta sin barndomsstad? Jag har massor med bilder som jag tog innan kamerabatteriet dog så de kanske dyker upp från Paris i veckan.

Tack alla nära och kära för helt fantastiska 9 dagar med er. Jag kommer sakna er mucho. Vår bäddsoffa i Paris är er när ni vill.

HEJDÅ SVERIGE!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.