Travels

I’m coming home. Tell the world I’m coming home.

När ni läser detta sitter jag på flyget mot Paris. Mina väskor är proppfulla av svensk mat, garderobsfyndade kläder och bortglömda skor så jag hoppas att den stora resväskan inte spricker på vägen, haha. Christophe ska möta mig vid flygbussen eftersom han är ledig idag (man firar inte Valborg i Frankrike men det är klämdag även där) och nu längtar jag efter honom. Dessutom har vi en hel dag ledigt tillsammans i morgon bara för att kramas och prata om allt som hänt den senaste veckan.

Det ska faktiskt bli skönt att komma hem.

Vi hörs från Paris kära läsare!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.