C'est la vie

Fredag hela veckan


God morgon helgen! För min del är det ju iofs helg hela tiden, haha 😉
Igår var ännu en mysig dag. Jag och Linda la oss och solade i Monceau. Vi såg flera som solade i bikini så vi antog att det var okej. Men då kom en kvinnlig vakt och tyckte att vi blottade oss totalt ”Franchement, on voit tout là”(= ärligt talat, man ser allt där). Däremot så var det okej för Linda att ha bikiniöverdel och korta shorts. Hahaha, vi höll på att dö av garv! Precis som att mina halvblottade skinkor skulle ge folk men för livet. Herregud vad detta landet lever kvar i 50-talet…

C jobbade ganska sent igår så vi bestämde oss för att äta ute. Vi provade en mysig liten restaurang precis gatan bakom vår som inte var så dyr. En nyöppnad liten bistro med en supertrevlig snubbe som ägare och riktigt god mat. När vi gick förbi stället på hörnet så satt där en barnfamilj längst ut. Tror ni inte de pratade svenska? Ni anar inte så många svenska turister jag hör varje dag! Jag för min del förstår inte hur man kan åka på storstadsemester mitt i sommaren.

Idag händer inget stort. Jag ska spara pengar nu inför semestern(i semestern, som Linda beskrev min nuvarande livssituation… :-P), så idag ska jag inte äta lunch ute eller slösa onödiga pengar. Jag ska tvätta och börja med packningen, sen i eftermiddag träffa Iryna. Fast jag behöver handla lite smått nödvändigt inför resan dock.

Vad har ni för fredagsplaner mina vänner?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.