Vardagslyx

Yesterday – The perfect day


Vad är i påsen tro?


Jag åt mig verkligen PROPPMÄTT.


Igår var verkligen en perfekt dag. Långlunch med Janis och Marie och efter det tog jag och Janis lite extra kvalitetstid. Hon hade lite ärenden och eftersom jag hade nästan 2 timmar att döda så hängde jag på henne. Vi hamnade på H&M där jag trodde att jag fyndade ett par linnebyxor på rea, men när jag kom hem så visade det sig att de glömt sätta rea-lapp på just det paret så jag hade köpt dem till fullpris. Jag betalade med kort och stod och pratade med Janis när jag slog min kod så jag tänkte inte på att jag betalade mer. Sjukt irriterande för nu måste jag tillbaka idag.
Men det var mysigt att umgås lite mer för vem vet när vi ses igen. Åh jag kommer sakna henne!

Efter det mötte jag C för en kaffe och på vägen hem gick jag förbi en butik som reade ut American Vintage-plagg. Ni ska få se sen vad jag fyndade! 🙂

På kvällen mötte jag Robin. Hennes kille var tvungen att jobba så det blev bara vi tjejer. Vi hamnade i baren på L’Endroit där tog ett glas vitt innan vi fick bord. Vi fick vänta ett tag men maten var väl värd väntan. Vi åt en riktigt god club sandwich med hemmagjorda pommes till. Mums!

Nu måste jag rusa iväg. Ska till St Lazare och skaffa ett kort för att åka billigare med tåget på söndag, eftersom jag fortfarande är under 26. Måste skynda innan det är för mycket folk!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.