C'est la vie

Fredag är ändå den dagen som känns bäst

 

 

Jag vaknade i morse av dunder och brak. Ett åskväder drog över Paris och det har regnat hela morgonen. Det ska bli varmt idag igen men jag passar på och bär byxor för första gången på över en vecka. I helgen ska det bli lite mer humäna temperaturer och jag längtar efter att få sova utan att svettas.

 

Visst är det skönt med fredag förresten? ”På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst”. Någon mer än jag som minns den reklamen? Det stämmer så bra! Nu ska jag iväg och jobba veckans sista dag. Jag har dessutom börjat räkna ner till semestern. Om två veckor åker jag till mitt älskade Svealand!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.