C'est la vie

Everybody does it


Jag har btw mâlat mina naglar med det grâ nagellacket frân Mavala, färgen New York. En favorit som jag helt klart kommer fortsätta köra med i höst. Varvat med rött och beiget. Ringen är köpt pâ rea här i Paris. 2 euro, Helt okej pris va?

Det var ju typiskt att jag skulle glömma att köpa toalettpapper när jag var och köpte frukost imorse. Sâ nu mâste jag iväg och köpa det eftersom att det verkligen inte finns en endaste liten pappersbit i hela lägenheten.
Och nej, jag är inte den där tjejen som skäms när hon gâr och köper toalettpapper. Alla gâr ju pâ toaletten! Och de som inte gör det tycker jag synd om, de kan inte mâ sâ bra om de hâller in dag in och dag ut.

Okej, men vi lämnar det ämnet. Jag har precis pratat pâ Skype med syrran. Efter att ha försökt fâ tag pâ henne i âr och dar(lätt överdrivelse men flera dagar dâ…) sâ fick vi en liten pratstund. Nu är det bara 2 veckor och en dag tills vi ses. Kul!
Men tills dess sâ har jag en bitter verklighet här. Jag ska alltsâ än en gâng till Franprix. Suck. Orkar. Inte. Efter det behöver jag vila och om jag mâr bättre i eftermiddag sâ ska jag ut och springa. 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.