C'est la vie

En puss eller två

 

Jag har verkligen haft en perfekt söndagseftermiddag med fina vänner. Först blev jag bjuden på kaffe i Montmartre av Anna och hennes trevliga mamma som varit på besök i Paris i veckan. Häftigt att höra om hennes kommande konstutställning i Monaco också!
 
Efter det åkte jag ner till Concorde Atlantique för ett glas dyr Coca Cola i eftermiddagssolen och avslutade sedan kvällen med ännu mer catching up. Denna gången med Maria som varit i Sverige hela sommaren. Vi drack en mojito på ett av mina favoritställen La Bombe (jag lovar att vi ska gå dit och dricka mojitos när du kommer syrran!) och promenerade sedan en stund i den ljumma kvällen innan vi åkte hemåt.
 
Nu väntar jag på C som är på väg hem. Jag saknar honom lite eftersom vi knappt ens sågs i morse då han åkte hemifrån tidigt. Jag förväntar mig en puss eller två innan jag slocknar på kudden med andra ord.
 
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.