Things I like

En låda macarons

 

Alltså, jag var ju tvungen att köpa med mig en låda med macarons hem till Sverige. Det går liksom inte att inte köpa det. Ungefär som att åka till Paris utan att dricka ett glas Chablis. C’est obligatoire. Jag vet inte vad det är med dessa franska kakor men jag älskar dem. Tröttnar aldrig. Jag frös in hälften så att jag kan plocka fram en eller två stycken när jag blir sugen på det. Tror ni att jag tagit fram två stycken ikväll eller? Svar ja.

 

Jag är helt slut idag eftersom att jag var uppe och tvättade till sent igår och således inte fick tillräckligt med sömn i natt. Så nu ska jag dricka en kopp te tillsammans med mina macaroner och titta på Downton Abbey. Ni har väl sett att säsong 5 släppts på Netflix? Hösten är härmed räddad.

 

 

Jag behöver en pojkvän…

 

…..

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.