Outfits

Silkeslent

 

Jag gick lite bananas i Paris och inte nog med att jag köpte tre par skor så köpte jag även en ny väska. Ni kanske inte ser den så bra, men den är hursomhelst svart i skinn och mocka. De som säger att vi skandinaver endast bär svarta kläder är ju verkligen ute och cyklar. Idag hade jag till exempel en mörkgrön skjorta på mig. Det gäller ju att pigga upp sig med lite färg såhär i hösttider, eller hur? Den är i siden, helt underbart skön och köptes på & Other Stories för ett par månader sedan. Resten av mina kläder var svarta och… eh, grå. 

 

Jag hade velat ta det lugnt ikväll, men så blev det inte. I stället har jag sprungit upp och ner mellan lägenhet och tvättstuga, kvällsjobbat, cyklat till skomakaren och betalat räkningar. Jag vill bara sova nu men har fortfarande kläder i tvättstugan. Fy satan vad tråkigt det är att vara vuxen! Kan jag inte bara få bli 7 år igen?

 
0

0 kommentarer

  • Löjlig fråga men..

    Hej, är i Paris och det är knappt någon kille som spanar in mig alls. Är inte narcissist som kräver alla killars uppmärksamhet, men de flesta killar verkar kolla bort och ingen har kommit fram. Nu klär jag mig rätt konservativt och är ej blond/vit (adopterad från Brasilien).. Innebär detta att man anses ful i Paris? Alla andra tjejer jag träffat (förvisso svenskor och amerikanskor – de flesta blonda) verkar få massa uppmärksamhet från de franska männen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.