Stockholm

Södermalm

Ljummen kvällssol, promenader upp och ner längs med kullerstensgator, fullsmockade uteserveringar och trappor som leder till oupptäckta kvarter. Så var det under en helg i Stockholm för fyra månader sedan. Bilderna är från olika platser på Södermalm. Jag minns inte om dessa foton fått se bloggens ljus. Känner ni igen dem? Okej, vi låtsas som att de inte har det. Jag orkar inte gå tillbaka i arkivet och se efter. Även om jag brukar sakna Stockholm lite då och då så har jag ingen stor längtan efter huvudstaden just nu. Det lär väl komma med våren kan jag tänka mig. Då är det så vackert där och allting blommar liksom ut.

Jag har tagit det väldigt lugnt idag, och efter att ha lyssnat på magkänslan så bestämde jag mig för att det nog ska gå bra att jobba i morgon. Nu ska jag kila hem till en kompis för lite Netflix & chill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.