C'est la vie

EGO

 

 

C: Är det något speciellt med mig idag?

Jag: Hmm, eeh… Vadå då?

C: Antingen ser jag konstig ut eller så är jag snyggare än vanligt. Det känns som alla tjejer kollar på mig? Till och med servitrisen.

Jag: Det är för att du är extra snygg och sexig idag chéri.

C: *ler nöjt och uppskattat*

 

Fransmän och deras ego. Men visst är han fin? Jag tycker ju så klart nästan alltid han är snygg, sexig och söt men ibland är han lite extra av allt det där.

 

På eftermiddagen promenerade vi bort till Montmartre där vi strosade runt, pratade om ditten och datten samt fikade på ett café vid Abbesses (för övrigt hutlösa priser, en café crème och en Perrier för nästan 8 euro!). Han skulle iväg och spela golf sen men jag stannade kvar ett tag. Njöt av en härlig söndagseftermiddag och nyaste Figaro Madame. Nu har jag precis hällt i en halv flaska avloppsrensare i badkaret och ska slänga in en tvätt. Ah, livets kontraster.

 

 

 

0 kommentarer

  • Solis

    Vilken otrolig utsikt:) Är det från Montmartre? Har inte varit i Paris sedan sjuttiotalet. Så det är verkligen dax att snart få uppleva Paris igen. Ser det nog med helt andra ögon nu som 59 årig än som 20 åring….

  • annasarah

    Vad skönt det känns att läsa om Parislivet när jag precis lämnat det. Trots att jag klagadae på folk o trängsel o värme, (och otrevliga parisare) så längtar jag tillbaka nu. Mycket. Efter ett par dagar bara. 😉 Hade tänkt höra om en kaffe, men läste att du var på semester när jag befann mig där. Hoppas solen håller i sig lite. Ha det fint!/annasarah

  • Christine

    Så var det för mig när jag flyttade tillbaka till Sverige efetr mitt första år i Paris. Man vill ha det man inte kan få och när man väl får det vill man ha något annat. När man får något annat vill man tillbaka till det gamla 😉 Hade varit kul att träffa dig, det var ju synd jag var bortrest. En annan gång! Ha det bra du med 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.