Outfits

CHINOS

 

Jag igår med Sofia som fotograf. Ser nu ännu mer att jag verkligen behöver klippa mig…

 

Efter 10 dagar i nästan 40-gradig värme känns det konstigt att komma hem och tvingas ha på sig jacka och långbyxor. Det är lite kallare i Paris med andra ord. Jag och C konstaterade dock idag att vi faktiskt föredrar 22 grader framför 38 (som det var i Italien). När det är så pass hett blir man helt utmattad. Lite svalare temperaturer är alltså välkomna.

 

Mina chinos från H&M är perfekta dagar då det är för kyligt för kjol eller shorts men jag ändå vill ha på mig någonting luftigt och bekvämt.

 

Nu ska jag improvisera ihop en middag. Vi har ännu inte handlat hem så mycket så jag får ta det som finns.

 

 

 
0

0 kommentarer

 • http://marieguld.blogg.se

  Ja visst är det mysigt! 😊 Vilka fina bilder du har lagt upp den senaste tiden, hoppas att allt är bra med dig. 😊

 • Maja

  Chinos är verkligen ett riktigt bra plagg. När vintern gett med sig och det är vår å sommar växer liksom garderoben något eftersom man kan börja använda dem igen. 😊 Så de är alltid lite extra uppskattade av mig, haha!

 • Jasmine

  Supersnygg outfit! Hehe förstår vad du menar med att man blir utmattad i denna värme men..jag får smått panik över att tänka på hösten! Jag vill kunna gå barbent och åka och bada året runt!=)

 • Robin

  Jag behöver också klippa mig! Men tycker inte alls det ser så illa ut. Fin längd men kanske bara toppa och ansa lite? När man inte klippt sig på länge blir det så svårt att styla tycker jag 😟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.