C'est la vie

Early morning

God morgon! Här startades det tidigt kan jag ju tala om. Riktigt tidigt. Det var nog fullmåne igår för både jag och Emilie sov dåligt. Jag vaknade när hon gick upp vid sex men somnade om och sov till halv åtta, sen låg jag och drog mig ett bra tag. Nu sitter jag i sängen och slösurfar.
Vill gå och handla frukost men affärerna här öppnar inte förrän kl 9, så jag kan lika gärna sitta kvar under täcket tills dess. Skönt att börja måndagen i lugn och ro. 🙂

I eftermiddag har jag ett lunchmöte kl 13 och sen lite ärenden innan jobb. Jag ska försöka hinna lite innan lunch med. Jag måste hitta en kalender nu, detta går ju inte att memorera allt i huvudet. En vacker dag kommer jag glömma något viktigt! Fast å andra sidan får jag lite hjärngympa av det, haha!

Nej om man skulle ta och promenera bort till Carrefour och shoppa lite yogurt och färskt bröd? Jo så får det bli!

Bonne journée!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.