C'est la vie

Bad Day

Nu är jag hos Emilie och fick släpa mina grejer 6 våningar eftersom hissen passande nog inte funkar just nu, haha! Vi har båda haft en riktig otursdag. Hennes Mac gick sönder ikväll och jag tappade mitt Metro-kort i eftermiddags. Hela min vecka var iofs skit, så jag hoppas att nästa blir bättre.

Vi gick direkt när jag kom hit till Subway så jag kunde få i mig lite middag. Hade inte ätit mer än några Oreo-kakor från en av automaterna på metroperrongerna förutom frukosten, så jag var ganska så hungrig. Det var alldeles ljummet ute när vi promenerade, men de har lovat upp mot 28 grader i veckan så det är kanske inte så konstigt att det känns som sommarvärme igen. Än är inte sommaren över här i Paris alltså. 🙂 Härligt!

Nu sitter Emilie och målar naglarna och jag sitter här och slappar och lyssnar på musik. Skönt!
Emilie är föresten något(läs: mycket) duktigare än vad jag är när det gäller träning. Hon går upp kl 06 på morgonen och springer 5 km innan jobbet. Det ni! Jag kan nog med stor säkerhet säga att det ALDRIG kommer ske med mig, haha! Men å andra sidan kommer jag få min motion genom de 6 våningarna varje dag. ;-P

Vi ska snart sova och hoppas på en bättre måndag. Vi försöker bota vår misär med musik och det funkar faktiskt.
Vår temalåt för dagen är denna låt. Passande va? 

0

0 kommentarer

 • Robin

  Hej!

  Älskar den låten, hade nästan glömt bort den. Den fick vara med när jag uppdaterade min ipod nu bara för det 😊
  Hoppas det går bra för dig med letandet efter lägenhet att hyra! Är nyfiken på hur det går för dig, planerar att göra min praktik i Paris när det blir dags, så det är spännande att läsa om någon som redan armbågar sig fram där nere 😊 Hittade ett par sidor till med bra annonser och så, har du sett den här? http://parisvoice.franglo.com/classifieds/index.php
  Den har både jobb och lägenheter, verkade ganska bra.
  Själv har jag bokat en liten tripp ner till Paris i mitten på oktober, det får blir långhelger ett år till 😊

  /Robin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.