Tankar & Funderingar

Don’t let it bring you down, it’s only castles burning

Jag är glad att jag har en pojkvän som får ner mig på jorden när jag tappar kontrollen. Som får mig att inse vad som är viktigt i livet och vad som är mindre viktigt att lägga energi på. Ibland hänger jag upp mig på saker när jag egentligen bara borde skita i det. Det viktigaste är att man är en bra människa och gör sitt bästa. Vad sen andra gör eller säger som inte har med mig att göra spelar egentligen ingen roll. Beter de sig illa är det deras problem. Inte mitt. Min framtid är min, ingen annans. Jag älskar honom för det, att han hjälper mig se saker från andra synvinklar. Och alltid får mig att skratta när jag som mest behöver det.

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen krypa ner i min renbäddade säng. Jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter. I morgon måste jag packa en resväska. Jag ska tydligen ut och resa snart…

0

0 kommentarer

 • Sarah

  Låter som du har ett väldigt fint stöd i honom. Hoppas du får en fin resa! Är dödligt nyfiken på vad han har planerat för dig =)

 • Mia

  Spännande, ska bli skoj att se vad han har för överraskning. 😊

  Och voilà, du har fått ett bloggpris hos mig. Because you're worth it. 😊

  Kram

 • Magdalena

  Hade också behövt en sån kille 😊. Undra var man träffar sånna? Tänker precis som du o när någon beter sig illa så analyserar jag sönder det o lägger energi på egentligen onödiga saker o personer. Fast har blivit bättre med det. Brukar försöka skaka av mig det negativa o tänka att det ska inte få påverka mig o mitt mående. Det funkar ofta men ibland rinner bara bägaren över o då e det bra när någon finns där för en 😊. Man ska uppskatta det man har.

 • Milea

  Oh vad roligt att ha hittat din blogg! Och jag liksom älskar när man höjer sin respektive (kanske för att motsatsen är dödligt tråkigt…)

 • Christine&Paris

  Magdalena: Hehe, du får sluta leta. De dyker upp när man minst anar det 😉 Skönt att du lärt dig skaka av dig allt sådant, jag ska ta och göra mitt bästa för att göra det jag med! Ha en fin dag, kram!

 • Magdalena

  Eller så får jag åka till frankrike o hitta en 😊. Läser du blondinbellas blogg? Hon hade skrivit om fransmän hon träffat på en restaurang 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.