Outfits

Super bad ass chick

Här ser ni lite bättre hur jag såg ut i lördags. Jag är inte mycket för att kleta in hela kroppen i kroppssmink och köpa dyra maskeradkostymer på Buttericks för endast en kväll. Så jag körde en oläskig utklädnad. Visst ser jag dödscool ut. En riktig hårdrockare. Bad ass chick. Men glöm inte, det är bara en mask. Innuti är jag mjuk och söt som sockervadd.

Min morgon började med huvudvärk så jag har mest tagit det lugnt. Nu ska jag plugga och kolla upp vad jag ska packa. Jag vet fortfarande inte NÄR jag ska åka. I morgon? Jag hoppas jag får reda på det snart. Ett litet problem är bara att min kabinväska är sönder. Jobbigt!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.