C'est la vie

Dagdrömmer

Jag ligger begravd i papper, testtentor, anteckningar och en 500 sidor tjock bok om Business Marketing. I morgon är det tenta och jag känner mig allt annat än lugn och säker.
Med andra ord: Mitt liv kunde varit roligare för tillfället.

Så i väntan på bättre tider drömmer jag mig bort till Paris och min kärlek.
I mina tankar går vi, hand i hand, längs Seine. En vacker och solig söndag. Lyckliga och kära. Jag med en mocha frappe i handen. Han med en cigarett(tyvärr). Utan minsta bekymmer. Eller ja, i en perfekt värld kanske. Vi lär ju tjafsa om hurvida vissa produkter är dyrare på Franprix än Monoprix(jag vet för övrigt att jag har rätt i att vissa saker är dyrare på Franprix… det fattar ju inte han) eller inte och jag kommer få frispel över ineffektiviteten i staden och ta ut det över honom. Det är ju hans fel delvis, fransk som han är.
Men i övrigt kommer jag nog trivas med tillvaron.

Snart är tentan över och biljetten bokad. Back to work!

Ps, jag läser alla kommentarer och mail, men just nu har jag varken tid eller ork att svara på det!
Men kommentera ni, tycker så mycket om era smarta och trevliga kommentarer. Det är roligare med en tvåvägs-kommunikation 🙂

0 kommentarer

  • Isabelle

    Franprix rules! Monop är för dyrt (förutom för presenter -den vid St Augustin har roliga internationella matvaror och 1000kronors vin, baskläder som typ strumpor, Beurre Breton, baktillbehör…) Snälla testa Lucien Georgelin marmeladen hos Franprix… Men visst är det roligare att shoppa hos Monop. Testa även Tarte aux Abricots/Pistage hos Eric Kaiser BVD Malesherbes (även god brioche). Sedan det andra bageriet när man kommer uppifrån på höger sida på Rue du Rocher har jättegott bröd. Tradi är god där har jag för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.