C'est la vie

Why don’t we go, somewhere only we know


Rue de Naples i solnedgång. Där skulle jag hellre vara just nu…

Just nu är livet inte på topp. Men jag tänker det som att det måste vara så ibland för att det ska bli superbra sen. Vad tror ni? Saker och ting brukar ju lösa sig. Men jag ska erkänna att jag just nu helst skulle vilja lägga mig under en sten och stanna där tills våren är här och jag inte längre behöver gå runt med en ständigt klump i magen över alla saker jag behöver göra och ordna med. Sen att matlusten i princip är som bortblåst och att jag sover dåligt gör ju inte saken bättre. Det finns bara en person som jag behöver just nu, och han är inte här. Ibland tycker jag att det är så himla orättvist.

Jag tänkte ta en springtur i eftermiddags när jag kom hem från skolan, men tyvärr blåser det storm(som om det inte räckte med de 0 graderna…) så efter den kämpiga cykelturen hem i motvind, kände jag mig inte så sugen på det. Förhoppningsvis är det bättre i morgon! Jag vill gärna ta upp träningen igen eftersom jag mår så mycket bättre av det. Jag behöver inte gå ner i vikt men min kropp och själ mår bättre av träning.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och plugga lite innan jag somnar.

À plus!

0

0 kommentarer

 • mikaela

  usch, hoppas du mår bättre snart! inte kul med den där klump-i-magen-känslan, vet hur det känns.. tack för tipsen till marais! glömde dock bort att skriva ner dem irl men vi hittade till den gatan där cos ligger och gick runt lite omkring där, väldigt mysigt. undrar dock fortfarande var alla second handbutiker håller hus, hittade bara en? aja, ja jag kom hit sista februari och pluggar nu franska på sorbonne, nybörjarkurs, kunde ingen franska innan jag kom hit, inte ens högstadienivå hehe… hoppas du har finare väder imorgon uppe i malmö och att våren kommer dit snaart!

 • Ellinor

  Livets ständiga berg-och-dal-bana. Det är klokt av dig att fokusera på saker som får dig att må bra. Hoppas att det hjälper och att det snart känns bättre!
  Kram

 • Malin

  Jag förstår verkligen känslan. Min vardag är lite av en brottningsmatch för tillfället. Men det blir bättre, för oss alla, så småningom. Sois patient!

 • Sofia i London

  den bilden var ju inte lite fin! och ja, saker måste vara lite dåliga ibland, annars märker man inte när de blir bra igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.