C'est la vie

COFFEE & LOVE

Bonjour mes petits chou fleurs!

Jag sitter och tittar på Nyhetsmorgon och äter gröt till frukost. Tröttheten har inte ännu tagit över men vi får se hur det känns i eftermiddag. Jag tror det får bli en kaffe efter lunch.

Jag fick ett så himla gulligt sms av Christophe innan jag gick och la mig som fick mig att inse hur glad jag är att jag har honom. Slutade med att jag började gråta för att jag för första gången sen vi skiljdes åt, förstod att en människa finns 1000 km härifrån och faktiskt älskar mig över allt annat och finns där no matter what. Jag vet inte om ni andra som är/varit i ett distansförhållande håller med, men jag tycker det är svårast den sista tiden innan man får ses igen. Veckan innan. Det enda jag tänker på är C och att jag snart får vara med honom igen.

Förlåt att jag tjatar om samma saker men just nu har jag inte så mycket mer att skriva. Dessutom är föreläsning och presentationer hela långa dagen. Sen måste jag börja läsa boken till nästa veckas kurs.
Livet som student är ju verkligen lattjo…

Vi hörs igen ikväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.