C'est la vie

Befriande känsla

Idag var den mest meningsfulla skoldag jag haft sen höstterminen började. Jag fick en helt annan bild av vissa i min klass, en mer positiv bild. Jag höll dessutom mina tal och fick sådan härligt bra feedback. Både av de i klassen och av föreläsaren. Det kändes verkligen roligt. Det sista talet kändes så bra och ärligt talat så skrev jag det i ett inlägg på bloggen. På något sätt känns det alltid mycket lättare att skriva ner saker här än i ett word-dokument. Efter talet kändes det som att jag var fri på något sätt. Kanske har det att göra med att vi nu avslutat den kursen men det var också som en befrielse att jag faktiskt ÄR bra på saker jag inte tänkt att jag är bra på.

En dålig nyhet fick jag också men det är ingenting att hänga läpp över. Det fixar sig sen. Allt går om man bara vill. Eller hur?

Nu ska jag ut på en löprunda.

0

0 kommentarer

  • Mia

    Var det talet du menade inne hos mig? Dog ju lite av nyfikenhet, en sådan smaskig kommentar kan man ju bara inte lämna. 😊
    Härligt att det gick bra för dig idag (du är grym!) och jag har faktiskt en riktig jäkla flytdag jag med.

  • Madeleine

    En mer positiv sak: farbrorn med byrån! Det är ju alltid något. Om inte det blir där kan han kanske tipsa dig om andra ställen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.