C'est la vie

Cleaning out my storage room


Har lånat syrrans högtalargrej. Man bara sätter iPoden i så blir det jättebra ljud. Finemang va?

Jag är i full gång här med att städa. Och bära ner till förrådet, bära upp från förrådet. Det där senare är kanske inte så smart med tanke på att jag åker till Paris i veckan och kanske stannar resten av sommaren, men jag hittar så mycket kul som jag glömt bort att jag hade! Hehe, vissa grejer vill jag dock helst glömma att jag någonsin köpte.

Sophia kom hit precis så nu ska vi äta lite lunch. Hon kom med en falafeltallrik. Vad fan, pommesen ser jävligt goda ut! Själv får jag äta gårdagens tråkiga rester. Not fair…
Sen ska jag dammsuga snabbt för om ett tag kommer även Isabelle hit. Busy busy 😉 

Michael Jackson är bra städar och sjungasomenidiotisinensamhet-musik!

0 kommentarer

 • Petra

  Kan du hjälpa mig med två saker! Jag åker till Paris på torsdag och kan för allt i världen inte komma på namnet på gratistidningen som delas ut typ varje månad med en massa info om Paris…? Tänkte kolla om den går att läsa på nätet också nu innan…Min andra fråga är var det var du hittade förmånliga Converse tossor? Ha det bra!

 • Karin i Nice

  Du, en till fråga! Visst öppnade du en bankkonto när du var i frankrike? jag behöver liksom kunna betala mina räkningar så måste ha ett bankkonto… vad var det för bank du öppnade på? kostade det? vet att det finns en bank som heter BNP paribas eller nåt här…

 • Ellinor

  Oh, det är ju så svårt det där med att städa och rensa bland gamla saker, allt vill man ju igenom och man blir alltid lika glad över bortglömda skatter!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.