C'est la vie

I would like to buy a hamburger


The hambuger maker 🙂


Sjukt goda hamburgerbiffar, bladspenat, tomat, avokado och bacon. SÅ GOTT!

Idag har varit en så mysig eftermiddag/kväll som spenderats med två av de jag älskar mest. Efter att ha snackat skit här och tittat på och skrattat åt gamla foton jag hittade i förrådet(vi snackar 6-10 år sedan…) och efter att jag äntligen dammsugat, så tog vi tre en promenad in till stan. Det blev glass i solen på kanaltrappan och sen en runda på H&M. Jag köpte INGENTING. Faktiskt.

Isabelle skulle möta systra sin men jag och Sophia gick och handlade mat på Hemköp. Vi såg ett tips på hemgjorda hamburgare som såg så smarrigt ut, så det fick bli kvällens middag. Sen har vi skrattat så vi inte fått luft åt skämt som bara vi förstår, ätit de goda hamburgarna som blev så lyckade och slötittat på TV.

Ja som ni ser så har hela min dag gått i vardagslyxets tecken 😉
Nu är syrran här. Hon kollar klart på Australia som hon inte hann se allt av i förrgår och jag har precis pratat med Janis på Skype. Åh jag saknar henne! Ska bli så kul att se henne snart.

Nej, nu så ska jag stänga datorn tror jag bestämt.

Bonne nuit!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.