C'est la vie

Ca me manque

 

Jag pratade precis med syrran. Hon har varit så söt och hämtat min väska i förrådet med höst och vinterkläder. Men vad har jag då inte tänkt på? Jo att jag inte la mina vinterstövlar i den väskan utan i en kasse någonstans. Smart Christine! Not. Aja, förhoppningsvis så kan mamma gå dit och leta rätt på dem. Har INTE råd att köpa nya och dessa i helt nya från i vintras.

Nu är det tre dagar kvar… sen kommer Julia hit i hela fem dagar. Åh så mysigt det ska bli! Min duktiga, söta och fina syster som jag inte träffat på 4 månader. Jag har aldrig varit utan min familj och mina vänner så här lång tid. Det är tufft vissa dagar när man kommer att tänka på sådana där vardagssaker som man tycker så mycket om med dem. Eller grejer man brukade göra hemma. Fredagsmys med middag och film hos mamma och syrran, söndagsbrunch eller sköna filmkvällar med kusinen, slapp shopping och fika med Isabelle, Pokerkväll hos Aggiz och Daniel, bakmys och bakelsefika på Hollandia(hehe, dit får vi gå i jul sötnos!) med Stina, fester med gamla festgänget, en helg uppe hos pappa och Ewa med brasa, TP och disskutioner om det ena och det andra… Ça me manque un peu.

Nej nu ska jag ut och försöka hitta mig en sandwich eller något till middag.

À tout à l’heure!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.