C'est la vie

Allt på en gång

Oj nu händer det en massa på en och samma gång. Flera val och en massa frågor och beslut. Usch, gillar ju inte sådant alls. Ni som känner mig vet om min hemska beslutsångest! :-/ Men det blir nog bra till slut.
Jag gick till frisören jag var hos igår föresten. Och de ska fixa till det på måndag. Yes, I have learned well from my dear mother. Om det inte ordnar sig, så ordna det själv. 😉
Sen träffade jag Elsa. Vi köpte varsin McFlurry och satte oss i Jardin du Luxembourg. Där vi blev utshasade pga någon festlighet. De stängde hela parken och på typ 10 minuter var alla människor ute. Haha, snyggt jobbat!
Nu ska jag iväg ut. Igen. Kanske blir det party, annars bara en drink eller två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.