Things I like

Busy week


Ny kalender från Åhléns, köpte den när jag var hemma sist. Franska kalendrar gååår bara inte. 😉

Jobbade till midnatt igår. Typ 10 timmars jobb idag sammanlagt, i morgon nio. Trött kommer bara vara förnamnet i morgon kväll. Men gud så skönt att ha fullt upp. Helgen är dessutom halvt spikad redan med middag på fredag och kanske någon fika och förhoppningsvis bio lördag eller söndag, har inte sett New Moon(är skyldig Emilie ett biobesök så jag ska se om hon är ledig något, två flugor i en smäll… hehe ;-)) än!
Sen behöver jag städa, tvätta, storhandla och skriva ut lettre de motivations.

Fullt upp med andra ord, men det är så jag gillar att ha det. Jag älskar att ha massor planerat i kalendern! Annars blir jag så fruktansvärt uttråkad.

Nu ska jag se vad som kan lagas till middag här. Fiskpinnar?

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag älskar också att fylla i min kalender. Även om det inte alltid är roliga, spännande eller viktiga saker är det härligt att känna att man har mycket att göra 😊

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.