Outfits

Seven hours in high heels


Strumpbyxor(60 den), Twilfit. Fodralklänning och topp från H&M. Pumps, Skopunkten. Örhängen från Six. Halsband med C, köpt i Stockholm. Armband, Thomas Sabo och från marknad i Marocko. Skärp från en second hand-butik i Malmö.

Oj oj, vilken kväll. Jag är sååå trött i fötterna efter att ha gått och stått i typ 7 timmar i högklackat. Men det har varit så trevligt och intressant så det kändes knappt som att arbeta. Känner mig så motiverad och peppad av det här. En riktigt bra erfarenhet och gav mig sådan lust att sätta igång med saker och ting.
Att jobba som värdinna är verkligen någonting jag ska överväga till våren!

Jag ska upp och jobba tidigt så jag skriver mer om allting i morgon istället. Men jag kan ju säga att jag stod 1 meter från prinsessan Victoria. Hon var så söt så.
Ska bara äta min yogurt och sen sova sött. Som tur var betalde Sv Handelskammaren en taxi hem så jag slapp ta metron. Isn’t that nice? Skönt!

Ps. Jag såg en gratis show med Bounce… och fick lön samtidigt. Jealous? Hihi.

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.