C'est la vie

Bernadotte, hur stavar ni det?


Bounce uppträder.

Jag var ju som sagt på Petit Palais igår där ett x antal personer inom svenskt näringsliv blivit inbjudna. Svenska handelskammaren har varje år en Prix d’Exellence.
Det var 200-250 inbjudna, både svenskar och fransmän, från bolag som t ex Volvo, UD, Handelsbanken och Tetra Pak. Vissa var sååå dryga och stroppiga. Kunde inte ens säga hej. Tråkigt!

Sen kom prinsessan Victoria, och jag stod ungefär 1 meter från henne när hon anlände. Lite coolt ändå. 🙂 Hon var jättesnygg som vanligt och jag och Maxim beundrade hennes snygga skor. Hon har stil vår blivande drottning!
Jag och två av de andra som jobbade där noterade att hon stod med på listan. Haha! Tänk om någon dum jävel skulle gå fram och typ säga, ”ursäkta, hur var ert namn? Hmm, kan inte riktigt hitta er här… vilket företag kommer ni från?”. Efter några timmars jobb och med trötthet på det, så var det extremt roligt att skämta om. 😛

Bounce uppträdde och hade en liten loge precis vid oss. Haha, de killarna var jätteroliga. Och grymma var de verkligen! Tänk er, gratis dansshow och få betalt för att se det. Hihi. 😉

Jag har bilder från kvällen, några stycken bara men vill inte lägga upp dem här. Dels så tog jag bara några få ner vid logen och en snabbt där uppe när Bounce uppträdde, eftersom det kändes oproffessionellt att springa runt med kamera. Sen vill jag inte lägga upp här för det är bilder som kan komma fel.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.